PRELAZNI ROK JOŠ NIJE GOTOV: Mrkela progovorio o novim pojačanjima Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 13:31

PRELAZNI ROK JOŠ NIJE GOTOV: Mrkela progovorio o novim pojačanjima Zvezde

Zadovoljan novajlijama.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, govorio je o daljim planovima kluba na predstavljanju novog levog beka srpskog šampiona, Gruzijca Iraklija Azarovija.

On je najpre prokomentarisao dosadašnje nastupe crveno-belih, koji su blistali kako u nacionalnom prvenstvu tako i na međunarodnoj sceni.

- Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, i to ne samo protiv Pjunika, već i mečevima u domaćem prvenstvu, četiri smo odigrali tu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pokazali smo potpuno drugačiju stranu igre od one proteklih godina, sa pojačanjima smo dobili na raznovrsnosti, da možemo da zapretimo na više načina - istakao je Mrkela.

On je upitan da li će biti novih pojačanja u Zvezdi.

- Prelazni rok još nije gotov, sve zavisi naravno i od odlazaka - jasan je bio Mrkela.

Sve najnovije vesti o FK Crvena zvezda pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.