PRELAZI SVE GRANICE: Habibov rođak objavio jezivu povredu od Mekgregorovog udarca (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELAZI SVE GRANICE: Habibov rođak objavio jezivu povredu od Mekgregorovog udarca (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

I dalje se ne stišavaju strasti.

Ni dan posle istorijske borbe Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova strasti se ne smiruju, a sada se pojavio uznemirujući snimak rođaka ruskog borca na kome on pokazuje strašnu ranu od udarca besnog Irca.

DA LI HABIB TREBA DA SE ZABRINE? Mekgregorova kratka i JASNA poruka celom svetu govori MNOGO (FOTO)

MASOVNA TUČA NAVIJAČA POSLE MEČA: I ovog puta Irac je "PATOSIRAN", snimak je BRUTALAN (VIDEO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Meč koji je svakako bio sve, samo ne borilački spektakl odzvanja i danas.

Naime, jedan Habibov rođak postavio je na internet jeziv snimak u kome tvrdi da mu je ranu na licu napravio niko drugi do - Konor Mekgregor.

Šta se zapravo tu desilo ne zna se jer u opštoj makljaži koja je nastala po završetku velike UFC borbe nije znalo ko koga bije.

Da podsetimo, Habib Nurmagomedov pobednik je najveće borbe u UFC istoriji pošto je savladao u četvrtoj rundi protivnika Konora Mekgregora. Međutim, senku na meč bacila je tuča koja se dogodila neposredno po završetku meča, a u kojoj je učestvovala i publika!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.