PREJAKE BRAZILKE: Srbija ubedljivo poražena u Braziliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 17:53

PREJAKE BRAZILKE: Srbija ubedljivo poražena u Braziliji

Izabranice Danijele Santarelija nijednog trenutka nisu imale šanse za pobedu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Braziliji od selekcije Brazila sa 3:0 (25:21, 25:9, 25:21) u četvrtoj utakmici A grupe druge sedmice Lige nacija.

U ekipi Srbije najefikasnije sa po osam poena bile su Ana Bjelica i Bojana Milenković. U pobedničkom timu najbolje su bile Prisila Daroa Zalevski, Gabrijela Gimaraeš Braga i Kisi Nasimento sa po 14 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Srbija je u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila pet pobeda i tri poraza i trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli sa 14 bodova. Srbija će u ponedeljak otputovati u Kalgari gde će biti igrani mečevi treće nedelje Lige nacija. Srbija će u Kalgariju od 28. juna do trećeg jula igrati protiv Nemačke, SAD, Kanade i Japana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.