PREGRMEO JE NAJGORE: Bogdanović uspešno operisan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 12:52

PREGRMEO JE NAJGORE: Bogdanović uspešno operisan!

Sledi duža pauza.

Bojan Bogdanović, košarkaš Jute Džez, uspešno je operisan i sada mu sledi pauza od nekoliko meseci.

Hrvatski košarkaš zahvalio se svima na porukama podrške preko zvaničnog Tviter profila.

Bogdanović je morao na operaciju ručnog zgloba koji ga je mučio još od januara i nekoliko nedelja igrao je pod blažom povredom.

Kako je potpuno neizvesno da li će se NBA igrati do jeseni, Juta i Bojan su odlučili da je najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ode na operaciju i dočeka potpuno spreman predstojeću sezonu.

Appreciate all the love,texts and support. My surgery today was a success.I’m looking forward to get back on the court as soon as possible! Love!

— Bojan Bogdanovic (@44Bojan) May 19, 2020

- Zahvaljujem se na ljubavi, porukama i podršci. Operacija je prošla uspešno. Radujem se povratku na teren što je pre moguće - napisao je Bogdanović na Tviteru.

NBA liga suspendovana od sredine marta i konačna odluka o nastavku tekuće sezone biće doneta početkom juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.