PREGOVORI VEĆ POČELI: Belgijanac prvo letnje pojačanje Barselone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 13:23

PREGOVORI VEĆ POČELI: Belgijanac prvo letnje pojačanje Barselone (FOTO)

Postignut usmeni dogovor.

Belgijski reprezentativac iz redova Atletiko Madrida, Janik Karasko tokom leta će pojačati ekipu Barselone, prenosi Mundo deportivo.

Nije poznato koju cifru će Barselona izdvojiti da dovede Karaska u svoje redove ali pregovori predstavnika kluba i igrača su počeli prošle nedelje.

Barcelona want Yannick Carrasco, but it depends on the money - report #Barca #FCB #MésQueUnClub #Blaugrana https://t.co/FkNk1hZH3E
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— FC Barcelona Fans (@barcanewsonly) April 13, 2023

Nakon transfera Memfisa Depaja u Atletiko Madrid, dva kluba su postigla usmeni dogovor o mogućnosti da Karasko pređe u Barselonu. Belgijanac je do sada u karijeri igrao za Monako, Atletiko Madrid i Dalijan u Kini.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.