PREGOVORI SU ZAVRŠENI: Zna se da li Petrić PREUZIMA Budućnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGOVORI SU ZAVRŠENI: Zna se da li Petrić PREUZIMA Budućnost! (FOTO)

Trener crno-belih na ceni.

Zoran Mirković može da odahne! Gordan Petrić će i u nastavku sezone biti pomoćnik trenera Partizana, pošto su pregovori sa podgoričkom Budućnosti pali u vodu.

OD PONORA DO PODVIGA: Partizanov junak o karakteru, saigraču i golu za Dukija! (FOTO)

SJAJNA VEST U HUMSKOJ: Božinov PREGOVARA sa Partizanom! (FOTO)

POSLE KIKSA U NIŠU: Evo koju sledeću utakmicu sudi Milorad Mažić (FOTO)

Iako je dugogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač Partizana i novi član uprave Podgoričana Branko Brnović insistirao na dolasku Petrića, kako prenose "Vijesti", dogovor sa predsednikom Budućnosti Žarkom Burićem nije postignut.

Petrić je se zahvalio prvom čoveku crnogorskog prvoligaša na ponudi, a u ovom klubu okrenuli su se traženju novih rešenja.

Kao glavni kandidat da sedne na klupu plavo-belih figurira šef struke Iskre iz Danilovgrada Aleksandar Nedović (40), svojevremeno jedan od najtalentovanijih igrača na prostorima SR Jugoslavije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.