PREGOVARAJU SA TEODOSIĆEM: Ne žele u sledeću sezonu da uđu nepripremljeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 10:13

PREGOVARAJU SA TEODOSIĆEM: Ne žele u sledeću sezonu da uđu nepripremljeni

Ispunio je san dolaskom u Zvezdu.

Miloš Teodosić je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu, ali sada iz Italije pristižu glasovi da bi ponovo želeli tamo da ga vide.

Predsednik Trapanija, Valeri Antonini, koji se takmiči u Seriji A2 i koji je najavio da želi da ovaj klub uvede u elitni rang, a potom angažuje srpskog plejmejkera kao prvu zvezdu kluba. Prvi čovek kluba sa Sicilije je u intervjuu za "Korijere delo sport" oduševljen je onim što pruža Teodosić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na parketu.

- Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji - rekao je Antonini koji je na opasku novinara da to zvuči da se radi o Teodosiću, kazao da imaju "dobar njuh".

Miloš je od 2019. do 2023. godine igrao u Virtusu, dok nije ostvario san i obukao dres kluba sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.