PREGAZIO GA KAO BRZI VOZ: Brutalan NOKAUT, patosirao ga već u prvoj rundi! Noga u glavu i POLOMLJEN nos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 12:34

PREGAZIO GA KAO BRZI VOZ: Brutalan NOKAUT, patosirao ga već u prvoj rundi! Noga u glavu i POLOMLJEN nos (VIDEO)

Ekspresna pobeda.

Borbe na "Belatoru 258" protekle su u senci okršaja Majkla Pejžda i Dereka Andserosna, jer je Amerikancu već u prvoj rundi polomljen nos!

Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55.Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

Britanac Pejdž je potpuno neočekivano levom nogom udario Andersona u lice, a koliko je "projektil" bio iznenađujući govori i reakcija Amerikanca koji se uopšte nije ni branio.

Momentalno je patosiran, ubrzo se pridigao i nastavio duel, ali je sudija meč prekinuo pošto ga je Pejdž "zacementirao" desnicom. Arbitar je ukapirao da je Andersonu slomljen nos i automatski je proglasio Pejdža pobednikom.

This kick by @Michaelpage247 flattened Derek Anderson's nose 😬

(via @BellatorMMA) pic.twitter.com/Q42LKAsNE2

— ESPN MMA (@espnmma) May 8, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.