PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: Veliki novac ćemo uložiti u sportsku infrastrukturu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: Veliki novac ćemo uložiti u sportsku infrastrukturu

Fenomenalna vest.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će veliki novac biti uložen u sportsku infrastrukturu u narednom periodu, jer je to povezano sa turizmom.

To je ilustrovao primerom da pomoć u izgradnji košarkaških i fudbalskih terena na Divčibarama znači da se pomoglo i značajnom povećanju broja turista na toj planini.

Vučić je, među projektima čija realizacija sledi u narednom periodu, nabrojao nacionalni stadion u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradske stadione u Subotici, Leskovcu, Zaječaru, Kraljevu, Loznici, Kruševcu, Vranju i Novom Pazaru.

Posebno je, kaže, ponosan, što će novac biti izdvojen za dvoranu Sportskog društva Radnički sa Vračara.

Takođe, biće izgrađena multifunkcionalna dvorana na Košutnjaku, Nacionalni odbojkaški centar, Atletski centar Ćuprija, kompleks bazena u Vrnjačkoj banji, Košarkaški nacionalni trening centar, sportski centar Karataš i streljana u Boru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.