PREDSEDNIK VOJVODINE PRETI ZVEZDI: Napadamo titulu, ispada da je zabranjeno da neko to kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 10:53

PREDSEDNIK VOJVODINE PRETI ZVEZDI: Napadamo titulu, ispada da je zabranjeno da neko to kaže

Ambicioznosti ne manjka.

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić u razgovoru za Mozzartsport izneo je planove za predstojeću sezonu.

Ciljevi su nikad veći.

- Ako bude sve kako treba, ove sezone bi trebalo da završimo na drugom mestu, naredne da budemo egal sa Zvezdom, a onda 2026. godine da titula dođe u Novi Sad i ovde ostane duže vreme. Tačnije, i ove sezone ćemo da probamo da osvojimo titulu. Ja prosto ne mogu da razumem Čukarički i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TSC po tom pitanju, a čak ne čujem ni iz Partizana da neko kaže da idu na titulu. Ispada kao da je zabranjeno da neko javno kaže da sme da napadne Crvenu zvezdu. Da preciznije odgovorim, mi idemo na titulu, borićemo se sa Zvezdom koliko budemo mogli, ali ove sezone bismo bili veoma zadovoljni i drugim mestom - neskroman je predsednik Vojvodine.

Novosađane u četvrtak od 19 časova očekuje duel drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv kiparskog APOEL-a.

- Očekujem pobedu u Nikoziji protiv APOEL-a, a da onda plasman u narednu rundu potvrdimo pred punim stadionom u Novom Sadu. Veoma je bitno da sezonu otvorimo kako treba, a pobeda na Kipru bi bila jako lepa uvertira za sve što sledi - rekao je Zbiljić i otkrio da su Lale bile u dilemi.

Na nama je bila teška odluka; da li da se spremamo za APOEL ili za sezonu. Da smo se spremali samo za APOEL, sigurno bismo radili sa manje intenziteta i sveži dočekali taj meč. Ipak, odlučili smo se za drugu opciju i spremali smo se za sezonu u kojoj imamo veoma velika očekivanja. APOEL nam dolazi u malo nezgodnom trenutku, jer nije odigrano nijedno kolo u prvenstvu i jako mi je žao što liga nije počela prošlog vikenda. Bićemo malo ‘teški’ u ovom meču, ali znamo da su i oni u pripremnom periodu i verujem da ćemo moći da im pariramo. Posložili smo tim kako smo želeli i sa mnogo optimizma idemo na Kipar. Pratim njihove medije i vidim da oni nas ne shvataju ozbiljno, a mislim da im neće biti baš prijatno i da će već večeras videti s kim igraju. Divim se tim njihovim optimističnim izjavama, ali u životu je najbolje kad vas potcene - kaže prvi čovek Novosađana.

- Partizan, TSC i Čukarički zaslužuju poštovanje, ali mi imamo pravo da postavljamo svoje ciljeve. Imamo dobar stručni štab i lepo skockanu ekipu. Formirali smo tim i nije nam bilo važno da po imenima neki pojedinci mnogo odskaču, jer imamo jako kvalitetnu ekipu i hoćemo da to pokažemo na terenu.

Nada se i boljoj poseti na Karađorđu.

Prošle godine smo imali prosečnu posetu od oko 4.000 navijača. Mali je problem što Arena Sport snima sa zapadne tribine, pa u prenosu deluje da je stadion prazan, a zapravo je puna ta zapadna tribina, dok je severna dobro popunjena. Voleo bih da napravimo i u tom smislu iskorak. U Novom Sadu igramo do oktobra, potom se selimo u Bačku Topolu, jer kreće rekonstrukcija ‘Karađorđa’, a na proleće očekujem da bude blizu 10.000 navijača na stadionu. Mislim da zaslužujemo toliku podršku i da će osim što su aktivni na društvenim mrežama, navijači doći i na stadion, da pokažu da im je stalo do kluba - zaključio je prvi čovek kluba sa severa Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.