PREDSEDNIK FIORENTINE ODUŠEVLJEN: Ne krije radost zbog odlaska Dušana Vlahovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 17:11

PREDSEDNIK FIORENTINE ODUŠEVLJEN: Ne krije radost zbog odlaska Dušana Vlahovića

Pronašli su dostojne zamene.

Predsednik Fiorentine, Roko Komiso, ističe da je klub napravio odličan posao dovođenjem Luke Jovića i Artura Kabrala za 65 miliona evra manje, od onoga što su dobili prodajom Dušana Vlahovića.

Jović, ima slabiji učinak u Seriji A, ali je dosta bolji u Ligi konferencija gde je na sedam mečeva postigao šest golova, a jedan je postigao i u Kupu, što dovodi do kote od 11 postignutih u sezoni.

Osim njega, drugi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba, Artur Kabral, ima jedan manje, on je postigao 10 golova u sezoni, a Komiso kaže da su njih dvojica ukupno plaćeni 15 miliona evra i da su već ispunili svoja očekivanja.

- Rekao sam da će njih dvojica postići najmanje 20 golova u sezoni, sada su postigli 21. Ako neko pogleda samo ove brojeve, razumeće da utrošak od 15 miliona evra na njih dvojice jeste odlična kupovina - rekao je Komiso, koji je i ranije istakao da je Fiorentina uradila bolji dobar posao jer je Vlahovića zamenila upravo ovim dvojicom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.