PREDSEDNIK DOBIO BITKU: Ninković RASKINUO ugovor sa Brešom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 16:22

PREDSEDNIK DOBIO BITKU: Ninković RASKINUO ugovor sa Brešom!

Bivši igrač crno-belih posle nekoliko meseci napustio člana Serije "B".

Samo tri i po meseca trajao je boravak Nikole Ninkovića u Breši. Nekadašnji fudbaler Partizana raskinuo je ugovor sa klubom i slobodan je u izboru nove sredine.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja dva kola. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad.

Kako prenosi lokalni list "Đornale di Breša", predsednik kluba Masimo Ćelino je dobio još jednu "bitku" i rešio "slučaj Nikole Ninkovića“.

Popularni "Džigi" je stigao u zimskom prelaznom roku, ali nije se izborio da zaigra bar na jednom meču. Ugovor je potpisan početkom februara na dve i po godine, dok je prethodno srpski vezista imao ozbiljnu saobraćajnu nesreću, posle koje se uspešno oporavio.

#Calciomercato #SerieB #Brescia: risoluzione di contratto per Nikola Ninkovic

L'attaccante serbo del '94 era stato acquistato a gennaio ma non si è mai vistohttps://t.co/nMpyYnKEmJ

— TabellaMercatoB (@tabellamercatob) May 11, 2021

Kako nije igrao, Ninković je zatražio raskid ugovora sa Brešom, što je uprava izgleda jedva i dočekala.

Podsetimo, po odlasku iz Humske, rođeni Šapčanin je igrao u Đenovi, da bi potom usledile pozajmice u Kjevu i Empoliju, nakon čega je potpisao za Askoli. U ovom klubu je odigrao 62 meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOĆE LI CRNO-BELI REAGOVATI?: Miljenik navijača Partizana je zvanično slobodan u izboru nove sredine!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021, 10:18

Bivši fudbaler Partizana, Nikola Ninković, u potrazi je za novom sredinom. Srpski internacionalac Nikola Ninković raskinuo je saradnju sa Brešom, i od juče zvanično slobodan igrač. Italijanski list ‘Đornale di Breša’ piše da je predsednik kluba Masimo Ćelino dobio još jednu bitku i rešio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.