PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Verujte u Orliće, daće gol, a sa Nemcima i Žalgirisom nema greške

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Verujte u Orliće, daće gol, a sa Nemcima i Žalgirisom nema greške

Pogledajte nekoliko predloga za ponedeljak, 23. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Nemci su protiv Srbije pokazali mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slabosti u prvom kolu, ali onda su deklasirali Dansku u drugom i izbili na prvo mesto u grupi, pokazavši zbog čega su možda i najveći favoriti na turniru. Nemačkoj odgovara bod, ali sumnjamo da će mladi Panceri kalkulisati, a ako odigraju kako umeju domaćinu se ne piše dobro. To bi, u krajnjem slučaju, i nama odgovaralo, tako da, neka bude ovaj fiks i malo navijački...

Velikan iz Gize ubedljivo vodi na tabeli egipatskog šampionata, a pritom ima i četiri utakmice manje od glavnih konkurenata. U poslednjih šest utakmica Zamalek ima četiri pobede i dva remija, dok je Al Mokavlun u tom periodu upisao po dva poraza, pobede i remija. Zamalek u međusobnim duelima sa današnjim rivalom ima sedam uzastopnih trijumfa.

Ekipa Žalgirisa trenutno deli prvo mesto na tabeli litvanskog šampionata i pobeda mu je potrebna u trci za titulu. Najpoznatiji litvanski klub igra solidno u gostima, u poslednjih šest mečeva na strani Žalgiris je pobedio četiri puta, po jednom izgubio i remizirao. Suduva u tom periodu kod kuće ima tri pobede, dva remija i poraz. Suduva poslednji put pobedila Žalgiris kod kuće u aprilu 2012. godine.

Nije Bromapojkarna toliko loša koliko to tabela pokazuje. Ovaj tim nema trijumf u gostima od početka sezone i ako ga sada ne ostvari ko zna kada će, jer Frej slabo igra pred svojim navijačima, dao je samo tri gola na šest utakmica što najbolje pokazuje koliko kuburi sa realizacijom. Gosti već ozbiljno zaostaju za ekipa koje se bore za opstanak, tako da moraju danas da daju sve od sebe. Daleko je ovo od sigurne dvojke, ali nije loše pokušati ako volite da jurite jake kvote.

Srpski fudbalski superligaši početkom juna su upalili motore, a na red su došle i kontrolne utakmice uoči sezone koja počinje nikad ranije zahvaljujuči promenama u sistemu takmičenja. Ovo će biti dobra prilika za trenera oba tima da vide koliko su teške noge u prvoj fazi priprema. Prošle sezone Jagodina je bila bliže sredini tabele, a Voždovac se teškom mukom izborio za opstanak.

Koliko smo se obradovali što smo odoleli Nemcima, toliko smo se razočarali partijom protiv Čiške i sad smo došli u situaciju da moramo da pobedimo Dansku i nadamo se trijumfu Pancera. Zato je logično pretpostaviti da će naši da jurnu od starta, u kvalifikacijama i na uvdonom meču pokazalo da se svakom mogu da daju bar po gol, ali boljka ovog tima je što isto tako od svakog može i da primi gol. Zato je najbolje tipovati golove i to na obe strane.

Svetlana Kuznjecova jeste favorit, ali ne toliko bolja teniserka od Italijanke da bismo stavili ruiku u vatru kako će da slavi u drugom kolu Istburna. Pogotovu što se Ruskinja u uvodnoj rundi mučila protiv Magdalene Ribarikove. Do sada su se sastajale sedam puta, Kuznjecova ima pet pobeda, ali je poslednja dva meča izgubila, što navodi na oprez.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.