PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Vreme je da i nama Red Bul raširi krila

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Vreme je da i nama Red Bul raširi krila

Pročitajte nekoliko predloga za 25. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Povratnik u elitu dočekuje neprikosnovenog vladara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << austrijskog fudbala. Njihovih pet poslednjih susreta pripala su Salcburgu. Četiri poslednja uz 3+, tri u tom periodu donela su i GG3+ i UG4+. Dakle očekujemo efikasnu dvojku. Ali ako ćemo da tražimo sigurnije tipove onda je čist kec pravi izbor, a kvota od 1,55 na ovako izrazitog favorita čini nam se sjajno.

Domžale su u prvom kolu slovenačkog prvenstva slavile na gostovanju kod sasvim solidnog Kopera, dok je Maribor igrao samo 1:1 sa Zavrčom, a potom završio evropsku odiseju ispadanjem od Astane. Stoga ćemo izbeći konačan ishod i opredeliti se za mali broj golova. Na poslednjih pet susreta ova dva tima nije bilo  više od dva. Štaviše, na četiri u tom periodu pala su ukupno tri gola. A kvota od 1,85 nas opasno mami.

Dinamo je prošlo prvenstvo završio na četvrtom mestu, dok je Mordovija bila na sredini tabele. Obe ekipe doživele su poraze u prvom kolu ruskog šampionata. Mordovija je poražena od Lokomotive iz Moskve, dok je Zenit nadigrao Dinamo. Ovo je dobra prilika za Dinamo da dođe do prvih bodova u novom šampionatu jer igra pred svojim navijačima. Podatak koji ga svakako ohrabruje je šest pobeda u dosadašnjih šest mečeva sa Mordovijom.

Dva velikana evropskog fudbala sastaju se u okviru Internacionalnog kupa šampiona. Ako je iko sposoban da postigne tri ili više gola na jednom meču onda su to ova dva tima. I to još igraju bez većeg rezultatskog pritiska. Doduše, na teren neće istrčati Mesi i Nejmar, ali kandidata za golove ovde ima na pretek i bez njih dvojice. Od poslednja tri međusobna duela ovih timova dva puta je došlo 3+.

Veliki derbi Švajcarske! Na startu prvenstva oba tima su bila siugrna. Grashopers je slavio na gostovanju kod Tuna sa 5:3, Bazel je dobio Vaduc sa 2:0. Kvalitetniji je rival od domaćina, ali derbi je derbi pa ne bismo smeli da stavimo ruku u vatru na dvojku. Ali primetićemo da je na sedam od poslednjih osam njihovih susreta bilo golova na obe strane. Na tri od poslednja četiri prošla je igra GG3+. I to je naš izbor za danas.

Očekivalo se da će Lajpcig, uz podršku bogatog Red Bula, još prošle sezone zagaziti u Bundesligu, ali previše je ozbiljan nemački fudbal da bi se do promocije tako lako dolazilo. FSV je ipak tim koji se borio za opstanak, a Lajpcig je tokom priprema dobijao i rivale poput Sautemptona, Rubina, Slovana… Favorit je, a ako baš jurimo jače kvote da pokušamo i sa barem dve lopte u mreži domaćih.

Javor je odlično startovao povratničku sezonu u Superligi, odmah na početku uzeo je tri boda pobedom nad Novim Pazarom i to u gostima. Spartak je imao zicer protiv Radnika iz Surdulice, ali je meč završen nerešenim ishodom (0:0). Ivanjica je fudbalski grad i nema sumnje da će tamošnje pristalice Javora bodriti svoje ljubimce koji imaju lepu priliku da ostvare još tri boda i zadrže maksimalan učinak.

Po imenu i tradiciji Standard je veliki favorit, ali snaga tima iz Liježa nije na nivou iz nekih ranijih vremena, dok je Kortrajk prilično neugodan rival, pa nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Ali listajući neke ranije rezultate primetili smo da sudari ova dva tima mogu da budu i te kako efikasni. U poslednjih pet čak četiri puta smo videli makar četiri gola, dva puta je došlo i UG5+. Kvota 3,20 ne dolazi tek tako. Rizik se podrazumeva.

Treće kolo rumunske lige. Vitorul do sada ima dva remija, i to oba sa identičnim rezultatom (2:2). Za razliku od njega Dinamo ima jedan remi i jednu pobedu, a na oba meča došao je u opsegu 0-1 gol. Kvota na Vitorul je manja zbog domaćeg terena, ali ovde je zaista teško bilo šta prognozirati i kada je u pitanju konačan ishod ali kao što vidimo i kada je ukupan broj golova na meču u pitanju.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (subota): Pola-pola! Jedan Dinamo doneo, drugi odneo! Najmanje kvote bile su talične...

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2015, 00:06

Pogledajte ko vam je 25. jula doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...Mi smo u rubrici "Predlozzi i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.