PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Vreme je da Mančester krene! Verujte u Jokana

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Vreme je da Mančester krene! Verujte u Jokana

Pročitajte nekoliko predloga za 2.januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, dobar deo parova izabrali smo iz današnje ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Trostruki superpar.

Crveni đavoli su u velikoj krizi. Nemaju pobedu u poslednjih pet mečeva, menadžer Lui Van Gal nalazi se na pola koraka od otkaza. Mančester nema aternativu. Pobeda je jedina opcija, a Svosi je idealan rival za rehabilitaciju.

Da li iko veruje da će prvak Evrope i sveta da propusti šansu da 2016. godinu otvori pobedom? Makar gostovao i gradskom rivalu. Barsa je u seriji od devet pobeda nad Espanjolom, poslednja tri takmičarska meča dobila  je bez primljenog gola i realno je očekivati da načne protivnika u prvom poluvremenu. Ovaj meč se nalazi u ponudi Trostrukog superpara, iz Grupe 8+1.

Nema sumnje da je Mančester Siti favorit i da će da zapne ne bi li osvojio bodove vredne ostanka pri vrhu tabele, ali na Vikaridž roudu svašta je moguće, pa umesto dvojke biramo GG. Votford je od sredine oktobra dao bar po gol na svakoj premijerligaškoj utakmici, tandem Dini-Igalo deluje uverljivo, a kako za Građane ne brinemo da će biti makar jednom precizni čini se da je kvota 1,67 na dohvat ruke, a ako isti tip odigrate u okviru Trostrukog superpara (Grupa 4+1) ona iznosi 1,75.

Lids je u zlatnoj sredini, međutim i dalje ima realne šanse da se domogne plej-ofa za ulazak u Premijer ligu. Domaćin igra sjajno u poslednje vreme, dugo je bez poraza, mada je vezao dva remija. Pobeda nad Miltonom uticala bi i na samopouzdanje fudbalera Lidsa.

Sigurno je da se Ranijerijeve Lisice neće predati u trci sa Arsenalom, a uzbudljivo popodne u Lesteru mogao bi da priredi Bornmut koji igra otvoreno, bez kalkulacija. U takvom ambijentu mogli bi danas da padaju golovi na King Pauer stadionu, a pobeda domaćina nekako se nameće kao realnost.

Bez obzira što mu je gost solidna ekipa Sova iz Šefilda, tim našeg Slaviše Jokanovića trebalo bi da zabeleži danas još jedan trijumf i pobegne iz opasne zone. Nakon rapsodije protiv Roterama (4:1), Fulamu bi sigurno prijao skalp i jednog solidnog tima iz vrha Čempionšipa, koji bi dodatno podigao samopouzdanje vrlo talentovanoj ekipi sa Krejven Kotidža.

Borba za prvo mesto u šampionatu Portugalije. Porto je lider, ima bod više od Sportinga, ali je uzdrman ubedljivim porazom u Liga kupu od Maritima početkom sedmice (1:3). Lisabonski velikan, s druge strane, deluje moćno kod kuće, gde je dobio sve rivale ove sezone, izuzimajući prvenstveni duel sa Pasoš Fereirom i okršaj sa Lokomotivom u Ligi Evrope. Opet, ovo mu je najteži ispit do sad. Baš teško za prognozu. Bolje uživajte u fudbalu, bez stresa.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.