PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Tvrdi kec u madridskom derbiju, Kanarinci lak zalogaj za Lisice

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Tvrdi kec u madridskom derbiju, Kanarinci lak zalogaj za Lisice

Pročitajte nekoliko predloga za 27. februar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, sve parove izabrali smo iz današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponude Trostruki superpar

Uprkos porazu na Emiratima u prethodnom kolu Lester je zadržao lidersku poziciju na tabeli Premijer lige, a na njoj bi trebalo da ostane i posle ovog vikenda jer je apsolutni favorit na ovom meču. Norič je od 2. januara osvojio samo jedan bod, dok je na gostovanjima vezao četiri poraza.

Krajem januara 2015.Volfzburg je naneo Bajernu najteži prvenstveni poraz u poslednjih sedam godina (4:1), ali tada je delovao neuporedivo bolje nego danas i šampion bi morao da mu se revanšira. Njihovi okršaji obično su efikasni, pa bi dvojka trebalo da dođe uz 3+. Kvota na goste mogla bi da bude 1,50.

Kad ga je preuzeo Zinedin Zidan Real je imao dva boda manje od Barse (uz meč više), a sada zaostaje devet - dakle, legendarni Francuz je pod ogromnim pritiskom pred gradski derbi, u kojem Galaktikosi nisu slavili od 2013. Mada nijedan ishod ne treba isključiti, mi očekujemo tvrdog keca.

Jaši je već deset kola bez poraza i ima teoretske šanse da se nađe u grupi koja se bori za titulu i mesto u Evropi. No, problem je što bi gosti morali da slave na ovoj utakmici, a to je ipak teško izvesti jer uprkos kiksevima Steaua i dalje nema nenadoknadiv zaostatak za liderom na tabeli.

Sautempton je trenutno u najboljoj formi u Premijeršipu , ali i Čelsi igra veoma dobro. Sveci se bore za LE, dok protivnik ima sedam bodova manje od njih, ali i ambiciju da se ili kroz prvenstvo ili kroz FA kup domogne Evrope. Nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, no tradicija je na strani gostiju.

Dok se Roma razigrala Empoli pruža sve slabije partije, pa je dvojka jedini ishod o kojem razmišljamo. Na četiri od poslednjih pet utakmica Rimljana došlo je 3+, a kako domaći umeju da prime dosta golova i kombinacija je realna. No, vi se opredelite za naš prvi predlog jer bi kvota mogla da bude 2,00.

Mada je bodovna razlika između ovih klubova velika, Sanderlend nije sasvim bez šansi u Londonu. Gosti su u prethodna dva kola remizirali na Enfildu i slavili protiv Mančester junajteda kod kuće, pa fudbaleri Vest Hema moraju da budu oprezni. Ipak verujemo u keca na ovom meču Super 6+1 ponude.

Targu Mureš igra veoma loše na startu prolećnog dela i ako ne pobedi danas mogao bi da pred narednu fazu  takmičenja ostane bez plasmana u grupu koja se bori za Evropu. Ni gosti ne mogu da se pohvale rezultatima, pa kec jeste realan. No, kako su rivali neefikasni možda je 0-2 bolji izbor od njega.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.