PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Na Enfildu golovi u obe mreže, Arsenal odnosi bodove iz Sautemptona

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Na Enfildu golovi u obe mreže, Arsenal odnosi bodove iz Sautemptona

Pročitajte nekoliko predloga za 26. decembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, sve parove, osim onog za izbegavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

Čelsi je dobio prvu utakmicu po odlasku Žozea Murinja, ali sada mu stiže ekipa koja je u odličnoj formi i koja je u prošlom kolu "oplavila" Liverpul. Mada su na ovom okršaju svi ishodi realni, kec je ono na šta treba staviti novac. Par je u ponudi Super 4+1 pa bi kvota na domaće mogla da bude 1,50.

Liverpul je u različitim takmičenjima vezao četiri meča bez pobede, dok lider na tabeli Premijer lige nije doživeo poraz u prvenstvu još od 26. septembra i okršaja sa Arsenalom. Zato bismo ovde preskočili konačan ishod i opredelili se za izglednih GG. I ova utakmica je u grupi Super 4+1.

Fulam je već osam kola u Čempionšipu bez pobede, dok Derbi igra sjajno, posebno pred svojim  navijačima. Zato sa ovom utakmicom ne bi trebalo da imate bilo kakvih dilema - Ovnovi su apsolutni favoriti. I ovde bi kvota na keca mogla da vam bude veća zahvaljujući našoj ponudi Trostruki superpar.

Mehelen i Gent imaju gotovo poravnat međusobni skor, ali domaći, koji se nalaze tik iznad zone ispadanja, nisu previsoka prepreka za zvaničnog prvaka i vodeći tim na tabeli Župiler lige koji je, pritom, nanizao šest pobeda na gostovanjima. Dvojka se sama nameće u ovom duelu Super 4+1 grupe.

Luj van Gal je pod pritiskom posle serije loših rezultata, a zbog pisanja ostrvskih medija da će na njegovo mesto sesti Žoze Murinjo menadžer Mančester junajteda se nedavno obrušio na novinare. U za Đavole čudnoj atmosferi Stok bi mogao da profitira, ali vi birajte GG (za šta bi kvota mogla da bude 2,05).

Fudbaleri Njukasla vezali su nekoliko dobrih partija i konačno počeli da se izvlače iz opasne zone. S druge strane, Everton ima problema sa formom, pa kec nije isključen. Kvota na njega je zaista sjajna, a dodatno može da poraste ukoliko iz naše ponude Super 6+1 izaberete upravo ovu utakmicu.

Trenutno su samo Svonsi i Aston Vila u lošijoj formi od Sautemptona, pa bi sve osim trijumfa Arsenala bilo iznenađenje, iako je Svecima pripao njihov poslednji okršaj (pre skoro godinu dana). Kvota na dvojku vredna je rizika, posebno kada u obzir uzmete da je i ovaj meč među Super 4+1 parovima.

Kasimpaša je, za sada, na dobrom putu ka ispunjenju trajne ambicije svog gazde, milijardera Turgaja Džinera - izlasku u Evropu. Trabzon je verovatno bolja ekipa (i uspešniji je u međusobnim duelima), ali na gostovanjima mu loše ide, zbog čega je kec na ovom Super 6+1 meču sasvim izgledan.

Hal nas je razočarao u prethodnom kolu pošto smo mislili da neće imati većih problema na gostovanju Roteramu. Red je da se Tigrovi iskupe za obaranje tiketa, ali neće im biti lako jer je Barnli prekinuo lošu seriju, bolji je u međusobnim duelima i dobio je devet od prethodnih deset mečeva s ovim rivalom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.