PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Rutinski zadatak za Benfiku, u Humskoj golovi u oba poluvremena

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Rutinski zadatak za Benfiku, u Humskoj golovi u oba poluvremena

Pročitajte nekoliko predloga za 9. avgust...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Armejci su odigrali tri vezane prvenstvene utakmice na svom terenu i u njima osvojili samo tri boda, pa im je lider Zenit već odmakao. Na gostovanju novajliji u ruskoj eliti trebalo bi da su apsolutni favoriti, bez obzira na formu. Par se nalazi u MOZZARTOVOJ Super 4+1 ponudi.

Branilac titule ušao je loše u sezonu, a navijače sigurno žestoko peče nedeljni poraz na gostovanju Zenitu (5:1). No, verujemo da će Moskovljani danas uspeti da im se makar malo iskupe, pošto Arsenal nije ekipa od koje bi bilo koji ozbiljan kandidat za vrh tabele trebalo da strepi.

Benfika se naprodavala ovog leta, a prema nekim glasinama sa Da Luša do kraja prelaznog roka biće još odlazaka. Uprkos tome, Orlovi su u subotu osvojili portugalski Superkup, savladavši Gimarais (3:1), a favoriti su i protiv Brage, koja je, realno, daleko opasnija kada je domaćin.

Partizan nije uspeo da se domogne poslednje runde kvalifikacija za LŠ, ali ne može se reći da je razočarao protiv Olimpijakosa (posebno u revanšu). Crno-beli su u prvenstvu startovali očekivano dobro i realno je da nanesu prvi poraz Voždovcu. No, zbog bolje kvote biramo KMB 1+I&1+II.

U pitanju je utakmica prvog kola nemačke Cvajte koja je zbog jakog nevremena bila prekinuta posle samo desetak minuta. U međuvremenu i jedni i drugi doživeli su po poraz pa im duel mnogo znači. Na njihovim okršajima nisu retki remiji, ali domaćin ima malo bolji skor pa probajte keca.

Ako se izuzme poraz od ekipe Ahmat Grozni, navijači Rostova nemaju previše razloga za nezadovoljstvo startom sezone. To se ne može reći za pristalice povratnika u elitu koji je tek u prošlom kolu zabeležio prvi trijumf. Mi bismo ovde pokušali sa kecom. Kvota je vredna rizika.

Ural je ekspert za tvrde mečeve. Kako je igrao u prošlom prvenstvu, tako je nastavio i u ovom (tri remija po 1:1 i pobeda nad Dinamom 1:0). Međutim, Zenit je u minulom kolu bio izuzetno raspucan u okršaju sa aktuelnim šampionom i verujemo da će do pete vezane pobede doći uz 3+.

Gosti jesu kvalitetniji rival u ovoj utakmici petog kola rumunskog šampionata, ali njihove partije pozivaju na oprez. Naime, Univerzitatea je dobila samo meč na otvaranju prvenstva, a potom je vezala tri remija (na svakom je bilo 1:1). Igrala je tvrdo i protiv Milana, pa ipak ispala.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.