PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Bredford na popravnom, pazite da ne bude avaj na Avaju

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Bredford na "popravnom", pazite da ne bude "avaj" na Avaju

Pogledajte nekoliko predloga za 18. novembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, većinu parova smo izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz današnje ponude Trostruki superpar.

Fudbaleri Bredforda bili su favoriti i u prvoj utakmici prve runde engleskog FA Kupa, ali nisu uspeli da savladaju ekipu koja se takmiči u Konferenciji. Zato su domaći, koji igraju vrlo tvrdo, prinuđeni da izađu na “popravni”. Ako na tiketu imate četiri para i dodate ovaj, kvota na keca biće 1,50.

Ova utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo fudbalera do 19 godina nalazi se u našoj ponudi Super 4+1. Mladi Slovenci su pobedama nad Republikom Irskom i Škotskom obezbedili plasman u sledeću rundu, ali verujemo da se neće opustiti protiv najslabijeg rivala, pa očekujemo dvojku.

Gojas je u katastrofalnoj formi (u poslednjih sedam kola ima učinak od jedne pobede i šest poraza), ali Koritiba igra još gore, zbog čega je kec na ovoj utakmici brazilskog prvenstva realan. Čak je i tradicija na strani domaćih, pošto su u prethodnih deset godina samo jednom izgubili od ovog rivala.

I ovaj par košarkaškog Evrokupa nalazi se u našoj ponudi Super 4+1. Aris i Trabzon sastaju se prvi put u istoriji. Rivali u okršaj ulaze sa istim učinkom u dosadašnjem delu takmičenja (3-2), ali Solunci igraju bez greške pred svojim navijačima pa verujemo da će se revanširati za poraz iz prvog kola.

U pitanaju je četvrti susret ovih rivala u poslednjih pet sezona. Turski predstavnik ima malo bolji međusobni skor (4-3), a Podgoričani em ne mogu da se pohvale rezultatima na gostovanjima u ovoj zemlji, em ove sezone u Evrokupu imaju problema čim se maknu iz svog grada. Kec je realan, a meč je u ponudi Super 8+1.

Ards je u poslednje vreme u nešto slabijoj formi, ali je i dalje u vrhu tabele severnoirskog Čempionšipa 1. Međutim, njegov protivnik u Liga kupu ipak je kvalitetniji, na gostovanjima pruža solidne partije, a i poslednjih godina gotovo redovno pobeđuje u međusobnim duelima, pa vredi probati dvojku.

U ovoj utakmici Liga kupa Severne Irske nijedan ishod ne bi bio iznenađenje jer je gost član Premijeršipa, dok je Institut u slabijoj ligi. Međutim, Vorenpoint igra toliko loše (u prethodnih 11 utakmica u različitim takmičenjima doživeo je deset poraza), da ćemo se usuditi da prednost pružimo domaćima.

Rivali u ovoj Kup utakmici nalaze se u vrhu svojih grupa italijanske Treće lige, pa su i ovde svi ishodi mogući. Međutim, Ređana je prilično sigurna pred svojim navijačima. Istina, SPAL ima bolji učinak u međusobnim duelima, ali poslednjih godina domaćin je prilično popravio taj skor.

Žoinvil trenutno „drži fenjer“ u Brazilu, međutim Avaj ima samo četiri boda više, što bi trebalo da vam bude dovoljno za oprez sa kecom. Osim toga, dvojke su izuzetno česte na njihovim međusobnim susretima, a u poslednjih deset okršaja kečevi su došli samo kada je Žoinvil bio domaćin.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Port Vejl ispravlja kiks, Fenerbahče "kopira" Zvezdu u Minhenu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2015, 12:47

Pogledajte nekoliko predloga za 19. novembar....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.