PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Nema greške sa Srbijom! Veliki slovenački derbi za hrabre, probajte sa Štutgartom

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Nema greške sa Srbijom! Veliki slovenački derbi za hrabre, probajte sa Štutgartom

Pročitajte nekoliko predloga za 8. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve...koje biste podelili s drugima?

(FOTO: Action Images)

Spartak je ispao prošle nedelje iz Lige Evrope pa je smenio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trenera Alejničeva. Kormilo je preuzeo Italijan Masimo Karera, a često promene trenera znaju da razmrdaju ekipu. Krila Sovjetov stižu u Moskvu posle startnog poraza u Čečeniji od Tereka, a nisu se proslavila ni u pripremnom periodu što može da bude pokazatelj nedostatka kvaliteta koji bi crveno-beli trebali da iskoriste.

Izabranice Marine Maljković poražene su na startu olimpijskog turnira od Španije i sada imaju određeni imperativ pobede u meču drugog kola. To će biti dobra prilika da se vrate na put trijumfa i krenu po plasman među osam najboljih na Igrama.

Košarkaši Srbije posle odličnog starta i ubedljivog trijumfa sa Venecuelom imaju mnogo težu prepreku pred sobom. Australijanci su na startu olimpijskog turnira iznenadili Francuze i pokazali koliko mogu da budu nezgodni. Ipak, Orlovi su svesni da ovim trijumfom otvaraju vrata četvrtfinala na OI.

Congino samopouzdanje neosporno je poraslo informacijom da je Novak Đoković već na startu olimpijskog turnira završio učešće u singlu. Nema sumnje da će neugodni levoruki Luksemburžanin pokušati prvi put da savlada "teniskog Muhameda Alija", ali ukoliko nas pitate, trijumf Conge je neminovnost i to nešto lakši nego što je to bio slučaj prethodna dva puta. Dakle, minus gemovi.

Maribor poslednjih godina ima mnogo više uspeha u međusobnim okršajima sa Olimpijom, ali nismo toliko uvereni u njegov kvalitet da smemo da gađamo keca na "Ljudskom vrtu". Još manje nam verovatna deluje dvojka. Stoga ćemo se ograničiti na golove. Od dva do tri za kvotu 2,05. Čini nam se kao prava mera.

Štutgart nema nameru da se zadrži u Cvajti duže od godinu dana, a da bi se vratio u Bundesligu mora od starta da pobeđuje. Prilika za to biće gostovanje Sankt Paulija, koji je zaređao sa porazima u pripremnom periodu, mada je igrao sa snažnim protivnicima. Švabe su sačuvale okosnicu ekipe, imaju vrlo jak tim sa Gentnerom, Groskrojcom, Terodeom, pa bi sve sem ubedljive pobede domaćina večeras bilo iznenađenje.

Jurgorden je u crnoj seriji od čak pet poraza, Geteborg ne zna za neuspeh u proteklih sedam, pa bi i sa remijem ušao u top tri na tabeli. Ali kako igraju mnogo bolje od domaćina uzdamo se i u dvojku. Uostalom, na susretima Jurgordena do sada nije bilo iksa, a odigrali su već 16 mečeva.

Klub iz rumunske prestonice osvojio je maksimalnih šest bodova na startu Lige 1, dok Kluž ima polovičan učinak. Poslednji susret ovih ekipa na stadionu u Klužu završen je bez pobednika. Inače, u prethodnih pet duela u Klužu domaćin ima tri pobede, a Dinamo jednu.

Na prvi pogled naivan meč, ali Servet ima kvalitet bez obzira što je poslednji na tabeli. Arau je u dobroj formi, sa četiri boda iz prve dve utakmice, ali ume da se oklizne na domaćem terenu kao što je bio slučaj u prvom kolu na utakmici sa Kjasom. Zato, oprezno večeras sa domaćinom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.