PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Zvezda ruši Unikahu, Bajern tutnji kroz Hamburg

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Zvezda ruši Unikahu, Bajern tutnji kroz Hamburg

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 22. januar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, većinu parova izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo iz naše današnje ponude Trostruki superpar

Ovog vikenda vraća nam se Bundesliga i zaista ne možemo da odolimo prvoj utakmici 18. kola, bez obzira na to što je kvota na dvojku mala. No, ovaj par bi mogao da vam posluži za pravljenje Super 6+1 ili Super 8+1 tiketa i bilo bi šteta da ga preskočite. Bajern jeste nekompletan, ali je apsolutni favorit.

Aberdin ima neuporedivo bolji međusobni skor, ali poslednjih godina na njihovim okršajima često dolaze nerešeni rezultati i ne pada puno pogodaka. No, domaći su u formi, zbog čega kec ne bi smeo da izostane. Ako na tiketu imate četiri para i dodate ovaj, kvota na Redse biće vam 1,60.

Rivali se dosad nisu sreli, a u večerašnji okršaj ulaze sa po dve pobede u Grupi F Evrolige. Od svih ekipa iz Top 16 faze Bamberg ima najbolji procenat šuta za tri poena, međutim Himki dobro igra u odbrani, a u svojim redovima ima jednog od najboljih šutera ove sezone Alekseja Šveda, pa verujemo u keca.

Pobeda nad Panatinaikosom na vrlo teškom gostovanju sigurno je značajno podigla samopouzdanje košarkašima Crvene zvezde, a sada im dolazi ekipa koja ove sezone ima polovičan učinak u gostima. Domaći teren trebalo bi da donese prednost Beograđanima, pa tipujte na keca koji bi mogao da ima kvotu 1,85.

Domaći se nisu baš proslavili pre tri dana u Kupu, pošto su izgubili (i to ubedljivo) od drugoligaške ekipe. Sa druge strane, gosti su zadatak obavili gotovo rutinski, čime su nastavili niz veoma dobrih rezultata započet krajem oktobra. Svi ishodi su realni, a kako Ren kod kuće često igra GG gađajte to.

Groningen je četiri kola bez pobede, što se nije desilo skoro godinu dana. U međuvremenu NEC ga je pretekao, ali povratnik u elitu takođe je izrazito domaćinska ekipa, pa mislimo da je kec vredan rizika. Pritom, domaći imaju malo bolji skor u međusobnim okršajima, pa je to dodatni argument.

Kortrajk je nešto uspešniji u okršajima sa ovim rivalom, ali je početkom decembra iz nekog neobjašnjivog razloga prestao da osvaja bodove. Ni Ostende ne blista, ali teško gubi za razliku od domaćih, koji su nanizali pet poraza, pa ne bi bilo loše da pokušate sa MOZZART šansom KI2VPP2.

Kada se baci pogled na tabelu francuske Druge lige, kec na ovoj utakmici deluje kao sigurica - Mec je na petoj poziciji, a njegov protivnik tik iznad zone ispadanja. Međutim, situacija nije tako „čista“. Domaći su od prvog decembra osvojili samo tri boda (i to protiv slabog Sošoa), a Kretej ume da ih namuči.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.