PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Milioneri dobijaju Hertu uz dosta golova, CSKA se protiv Ufe vraća na pravi kolosek

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Milioneri dobijaju Hertu uz dosta golova, CSKA se protiv Ufe vraća na pravi kolosek

Pročitajte nekoliko predloga za 14. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Dortmund "gleda u leđa" Berlincima, ali to bi moralo da se promeni po završetku ove utakmice u kojoj je efikasan kec jedini ishod koji je na "meniju", što zbog većeg kvaliteta Milionera, što zbog mnogo boljeg bilansa u međusobnim okršajima. Kvota na domaće mogla bi da vam bude 1,45.

Verujemo da je Armejcima prijala prvenstvena pauza jer su pre nje bili u seriji od četiri utakmice bez pobede (remi i tri poraza u sva tri takmičenja u kojima učestvuju). Ufa igra tvrdo i sumnjamo u goleadu, ali kec ne bi smeo da izostane. Meč je u MOZZARTOVOJ ponudi Super 6+1.

Uniks se posle godinu dana izbivanja vraća u Evroligu, a u goste mu dolazi ekipa koja je na staru sezone imala dosta problema sa povredama. Ipak, navijače Barselone može da ohrabre vesti da se Pau Ribas oporavio i da bi trebalo da nastupi večeras. Mi očekujemo trijumf gostiju.

Rendžers ima neuporedivo bolji bilans u međsuobnim okršajima i ulogu blagog favorita, mada mu neće biti lako na ovom gostovanju. Naime, Invernes je posle očajnog starta vezao pet kola bez poraza, a na svom terenu odoleo je i Seltiku. Ipak, gađajte dvojku koja bi mogla da ima kvotu 2,05.

Las Palmas u poslednjih mesec dana teško pobeđuje, ali ne zaboravite da je reč o ekipi koja je na prethodnoj utakmici pred svojom publikom odigrala 2:2 sa Realom i koja od sredine marta nije doživela poraz na svom terenu. Espanjol igra loše, te je kec naš izbor. Kvota je vredna rizika.

Tuluz je odlično ušao u ovaj šampionat, a posebno je opasan na svom Munisipalu na kojem ima sve same pobede, među kojima je i ona nad prvakom Pari Sen Žermenom. Sa druge strane Monako je jedini poraz doživeo na gostovanju lideru Nici, pa nam se čini da je GG3+ najbolji izbor.

I u derbiju devetog kola francuskog prvenstva očekujemo dosta pogodaka. Lionov kapiten Aleksandre Lakazet oporavio se od povrede, ali nema snage za celu utakmicu, dok će napad vodeće Nice predvoditi raspucani Mario Baloteli, kojem je obrisan crveni karton iz prošlog kola. Mi biramo keca.

Kluž ima dva boda više od svog protivnika, a da nije kažnjen startovanjem iz minusa borio bi se za drugu poziciju na tabeli. Gosti su u poslednjih pet kola zabeležili pobedu i četiri poraza, no bunker koji praktikuju protiv favorita donosio im je uspehe u duelima sa Klužom, pa budite oprezni.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Šampion pada na Stamford Bridžu, kec u derbiju Serije A

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2016, 12:08

Pročitajte nekoliko predloga za 15. oktobar…..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.