Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021, 11:30

PREDLOZZI I TIPOVANJA: (nedelja): Atletiko ne sme da omane, Ajntraht rizik u koji vredi ući

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 28. novembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

FIKSEVI DANA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

6008881: HSV – INGOLŠTAT (tip 1, kvota 1,43)

Iako je Hamburger ekipa sa najviše remija u ligi, ovo je utakmica u kojoj ne sumnjamo u njegovu pobedu. Ingolštat je zakucan za dno tabele sa svega šest osvojenih bodova i serijom od devet kola bez trijumfa. Tipujte i na KMB 1&3+.

6008786: MALATIJA – GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,75)

Nikad ne valja izgubiti od najljućeg rivala, ali Galati se desilo baš to (1:2 protiv Fenera), te joj je pobeda u ovom meču imperativ. Povoljna okolnost za Lavove je to što je Malatija ponovo u krizi i dvojka je prvi, a 2-4 drugi znak.

6008039: BETIS – LEVANTE (tip 1, kvota 1,70)

Levante je dotakao dno, a kako i ne bi kad od aprila ne zna pobedu. Betis ume da kiksira kad se tome retko ko nada, ali malodušnost gostiju je tolika da ovde kec ne bi smeo da izostane. Dueli su im efikasni, no sada obiđite golove.

6008048: KADIZ – ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,50)

Branilac titule tek povremeno odigra kako ume, što frustrira i trenera Dijega Simeonea, i navijače, i kladioce. Ali, Kadiz odavno nije slavio na svom terenu i Atletiko bi to morao maksimalno da iskoristi i pobedi u meču sa 2-3 gola.

VREDI PROBATI

6008018: BARNLI – TOTENHEM (tip 2, kvota 2,10)

Antonio Konte zabeležio je prvu ligašku pobedu na klupi Totenhema. Njegova ekipa nije blistala u prvom poluvremenu meča sa Lidsom, ali se u nastavku situacija popravila. Na ovom gostovanju Pevci su bez dileme favoriti, možda uz 3+.

6008442: AJNTRAHT FRANKFURT – UNION BERLIN (tip 1, kvota 2,45)

Podatak da tim kao što je Ajntraht još nema pobedu kod kuće zvuči neverovatno. S druge strane, sve bolja izdanja Filipa Kostića i saigrača uvećavaju šanse za prvenac, ali ako vas zabrinjava Unionova rasterećenost kladite se na GG.

6008807: KARAGUMRUK – TRABZON (tip 2, kvota 2,25)

Karagumruk, koji predvodi raspucani Aleksandar Pešić minuli poraz na Olimpijskom stadionu u Istanbulu doživeo je u martu. Dakle, Trabzon ne sme olako da ga shvati, ali čini se da je sazreo za titulu, pa birajte između dvojke i X2&GG+.

6008771: PORTO – GIMARAIS (tip 1&GG, kvota 2,75)

I Zmajevi su prilično raspucani, ali umeju i da se naprimaju golova, i to ne samo u LŠ, nego i od nekih portugalskih ekipa sa kojima obično nemaju većih problema. Zato GG3+ uopšte ne deluje kao nerazumna opcija - naravno, uz keca.

ZA IZBEGAVANJE

6007990: LESTER – VOTFORD (tip 1, kvota 1,70)

Lester je nastavio sa lošim rezultatima, dok je Votford u prošlom kolu “došao glave” menadžeru Mančester Junajteda Oleu Gunaru Solšeru. Zbog toga bi Brendan Rodžers i njegove Lisice trebalo da budu oprezni, odigrajte GG, a ne keca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.