Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED VRUĆE GOSTOVANJE U BASKIJI: Konačno dobre vesti za Barsu

Fudbaleri Barselone u nedelju počinju pohod ka odbrani titule u Ligi Primeri, a nakon niza loših vesti, danas su stigle i dobre na Kamp nou. 

Kako prenose katalonski mediji, levi bekovi Đordi Alba i Adrijano oporavili su se od povreda i biće spremni za nedeljno gostovanje na ”San Mamesu” protiv Atletik Bilbaa. 
Podsetimo, trener Luis Enrike neće moći da računa na Đerara Pikea i Žeremija Matjea zbog suspenzija, kao ni na Nejmara, koji će zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zauški biti spreman tek za drugo kolo, potvrdio je danas Mundo deportivo. 
Odlaskom Pedra Rodrigeza u Čelsi, Barsa će biti oslabljena u napadačkoj liniji, pa se očekuje da mesto na levom boku zauzme ponovo Rafinja. 
Utakmica Atletik Bilbao – Barselona na programu je u nedelju u 18:30.
The post PRED VRUĆE GOSTOVANJE U BASKIJI: Konačno dobre vesti za Barsu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.