PRED TRANSFEROM KARIJERE: Italijanski velikan želi Strahinju Pavlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 22:46

PRED TRANSFEROM KARIJERE: Italijanski velikan želi Strahinju Pavlovića

Početna cena 20 miliona evra.

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović nalazi se pred transferom karijere. Dobre partije koje pruža u Salcburgu, kao i zapažen nastup na Mundijalu u Kataru, došle su izgelda na naplatu.

Pavlović će karijeru nastaviti u Italiji, ali ne u Juventusu na čijem se radaru odavno nalazi. Kako prenose italijanski mediji, nekadašnji fudbaler Partizana mogao bi od leta da zaigra u Italiji, ali za Napoli.

Vodeći tim u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seriji A moraće dodatno da se pojača za narednu sezonu, a cena Pavlovića je kako se saznaje 20 miliona evra. Sigurno da će Salcburg tražiti i više od toga jer je Srbin u izuzetnoj formi ove sezone.

Da li će predsednik Napolija Aurelio de Laurentis dublje zavući ruku u džep ostaje da se vidi...

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.