PRED REVANŠ SA LITVANCIMA: Milojević JASAN! Poštujemo Suduvu, nema opuštanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED REVANŠ SA LITVANCIMA: Milojević JASAN! Poštujemo Suduvu, nema opuštanja

Disciplinovano i planski.

Od specijalnog izveštača iz Litvanije. Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Suduve u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč je na programu u sredu od 18 sati, a crveno-beli će u drugu utakmicu ući sa prednosti od tri gola, pošto su sedam dana ranije u Beogradu savladali Litvance sa 3:0. Zvezdin strateg Vladan Milojević, ističe da još ništa nije gotovo i da treba sačekati da meč počne.

TRANSFER BOMBA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan dovodi bivšeg igrača Fenerbahčea?! (FOTO)

KLOP OBJAVIO KONAČAN SPISAK IGRAČA: Zna se šta će biti sa Grujićem i Markovićem

Na pitanje litvanskih medija o Suduvi i duelu sa APOEL-om, ali i tome kako se oseća, strateg Zvezde je odgovorio.

- Ulazimo u ovaj meč kao da je 0:0. Ne bih mnogo pričao o tome. Suduva je dobra ekipa, samim tim što je prvak svoje zemlje. Poštujemo protivnika- rekao je Milojević.

Zvezda je na mestu gde su Orlići 2013. godine uzeli evropsko zlato. Zvedzdinom treneru je drago zbog te činjenice, a otkrio je i kakvo je zdravstveno stanje u ekipi.

- Drago mi je zbog toga što smo na ovom mestu. Računam na sve igrače, Pavkov nije mogao da dođe zbog stomacnih problema. Videćemo ko će da počne.Nije još primljen gol. Pokazali da ekipa dobro funkcioniše. Drago mi je, ali mi je najvažnije da pobedimo. Kada ne primite gol raste samopouzdanje. Pokazali da ekipa dobro funkcioniše. Drago mi je, ali mi je najvažnije da pobedimo. Kada ne primite gol raste samopouzdanje- ističe Milojević.

Na pitanje da li će Suduva napasti od samog početka i da li su pripremili nešto posebno za revanš, Milojević je rekao:

- U ovom trenutku ne bih mogao da odgovorim na to pitanje. Hajde da to ostavimo to za sutra, videćemo kako će da igraju. Ne možemo jedni druge mnogo da iznenadimo. Što smo očekivali to smo i videli- jasan je Miloje.

Imao je jasan odgovor na pitanje o duelu Legije i Trnave, ali i vrućinu Zvezdin trener.

- Neću to me ne zanima. Kako nama tako i njima. Sutra je prvi avgust, pa je i očekivano- zaključio je Milojević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.