PRED POČETAK EP ZA MLADE KALAJDŽIĆ PORUČUJE: Neću slaviti ako dam gol Srbiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED POČETAK EP ZA MLADE KALAJDŽIĆ PORUČUJE: Neću slaviti ako dam gol Srbiji (FOTO)

FSS pokušava da privoli talentovanog fudbalera da zaigra za Orlove.

Član mlade fudbalske reprezentacije Austrije srpskog porekla Saša Kalajdžić, koji važi za veliki talenat, najavljuje da, u slučaju ako bude dao gol protiv Srbije na Evropskom prvenstvu, neće slaviti. Ovaj 21-ogodišnji napadač Admire, visok tačno dva metra, biće u sastavu Austrije protiv Srbije na meču koji se igra u ponedeljak u Trstu. Kalajdžić je debitovao za mladu reprezentaciju pre skoro dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš protiv Srbije, ali je, zbog povreda, u toj selekciji ima svega tri nastupa. Inače, u austrijskim medijima se već duže piše da je reprezentacija Srbije zainteresovana da u svoje redove dovede Kalajdžića.

 - Na sve utakmice gledam istovetno, zbog čega mi je svejedno protiv koga igramo. Ukoliko bi postigao gol, međutim, to ne bih slavio - rekao je Kalajdžić.

According to reports from Austria, FSS is interested in 21 year old Admira Wacker striker Sasa Kalajdzic. Kalajdzic has 4 goals and 2 assists in his last 5 Bundesliga matches & seems to be a talent. He currently represents Austria at U21 level but is clearly also Serbian 😁 pic.twitter.com/YNqliHahdU

— Serbian Football (@SerbianFooty) April 16, 2019

Nakon efikasnog prolećnog dela u dresu Admire poziv da se vrati u mladu reprezentaciju bio je samo logičan sled nakon sedam golova u 12 utakmica.

 - Pošto sam već bio član mlade reprezentacije za mene je bilo normalno da ću, kad me pozovu, igrati za Austriju na Evropskom prvenstvu - naglasio je Kajadžić, ističući da je ponosan što može da igra za Austriju iako mož3e da igra za Srbiju ako deobije poziv jer još nema nastup za prvi tim Austrije. - Rođen sam u Austriji, moji prijatelji i porodica žive ovde. Volim ovu zemlju. To su sve spekulacije. Ako bi došlo do toga onda ću se o tome izjasniti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga srpskog reprezentativca Nemanje Matića

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.