PRED MEČ U SURDULICI: Đukić ima dve DILEME! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED MEČ U SURDULICI: Đukić ima dve DILEME! (FOTO)

Crno-beli u četvrtak igraju protiv Trakaija.

Fudbaleri Partizana novu sezonu otvaraju gostovanjem protiv Radnika. Na terenu u Surdulici izabranici Miroslava Đukića osvojili su Kup Srbije u prošlom ciklusu, a na premijeri žele da pobedom najave povratak titule u Humsku.

Savo Milošević POSTAJE trener? (FOTO)

BLAM GODINE: Pogledajte POTEZ Salaha o kome BRUJI ceo svet! (VIDEO)

ODMAH POSLE MONDIJALA: Proslavljeni kapiten ZAVRŠIO karijeru! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Crno-beli neće imati mnogo vremena za predah, pošto ih već u četvrtak čeka meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaja iz Litvanije.

Očekuje se da će trener Miroslav Đukić baš zbog toga napraviti određene izmene u startnoj jedanaestorici. Moguće je da će Miroslav Vulićević početi utakmicu od starta, dok će svoju priliku čekati mlađani Šehović i Đerlek. Zbog povreda su i dalje van stroja štoper Bojan Ostojić i napadač Nemanja Nikolić, pa je tandem u špicu i dalje poveren Ožegoviću i Rikardu.

Projektovan sastav: Stojković, Vulićević, Marković, Valijente, Šehović, Zdjelar, Pantić, Tošić (Đerlek), Suma, Ožegović, Rikardo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.