PRED MEČ ODLUKE U KATARU: Piksijeva velika dilema u ODBRANI i promena u NAPADU (MOGUĆI SASTAV)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 12:41

PRED MEČ ODLUKE U KATARU: Piksijeva velika dilema u ODBRANI i promena u NAPADU (MOGUĆI SASTAV)

Pobeda protiv Švajcaraca ili povratak kući.

Nešto više od 24 časa ostalo je do meča protiv Švajcarske koji je odlučiti sudinu Srbije na Svetskom prvenstvu Kataru. Računica je sasvim jasna, pobeda ili povratak kući. Zato je na selektoru Draganu Stojkoviću da odabere dobitnu taktiku i postavu koja će Orlovima doneti tri boda.

Ostao je Piksiju još današnji trening posle koga će definitino prelomiti. Ipak, čini se da je doeno odluku, ali želi još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom da se uveri koliko su se pojedini igrači oporavili od povreda.

Pre svega Stojkoviću glavobolju zadaju defanzivci Miloš Veljković i Strahinja Pavlović koji su na utakmici protiv Kameruna morali pre vremena van terena. Ukoliko neko od njih ne bude spreman, prva alternativa je Srđan Babić.

 Selektor je takođe odlučio da konačno krene sa dva napadača. Napad Srbije će predvoditi Aleksandar Mitrović i oporavljeni Dušan Vlahović.

Zbog svega navedenog Srbija će protiv Švajcarske nastupiti u formaciji 3-5-2 i to u sledećem sastavu.

Vanja Milinković Savić - Nikola Milenković, Miloš Veljković (Srđan Babić), Strahinja Pavlović - Andrija Živković, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Filip Kostić - Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

Srećno, Orlovi!

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.