PRED MAJSTORICU ABA LIGE: Milojević dao ČVRSTO OBEĆANJE igračima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED MAJSTORICU ABA LIGE: Milojević dao ČVRSTO OBEĆANJE igračima (FOTO)

Crveno-beli gostuju na Banovom brdu.

Fudbaleri Crvene zvezde u 33. kolu Superlige Srbije gostuju na Banovom brdu. Trener Vladan Milojević najavio je da u meču sa klubom na čijoj je klupi svojevremeno sedeo, neće moći da računa na napadač Ričmonda Boaćija, koji se još uvek oporavlja od povrede.

Na prethodnim utakmicama finalne serije ABA lige, prvotimci tima sa Marakane bili su redovni gosti. Oba duela protiv Budućnosti, igrači Zvezde posmatrali su u dvorani Pionir, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je mnoge zanimalo da li će tako biti i u petoj, odlučujućoj utakmici koja se igra u ponedeljak od 19 časova.

- Naravno da ću ih pustiti na meč, obećavam - rekao je Vladan Milojević.

Podsetimo, izabranici Milana Tomića vodili su 2:0 u seriji, ali su Podgoričani sa dve pobede u "Morači" izborili majstoricu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najlepše koreografije Delija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.