PRED FINALE U NIŠU: KSS izdao važno obaveštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 16:52

PRED FINALE U NIŠU: KSS izdao važno obaveštenje

Meč počinje u 20:30.

Košarkaški savez Srbije oglasio se pred finale Evropskog prvenstva za juniore u Nišu između Srbije i Španije.

Meč se igra od 20:30, a karta za ovaj duel više nema.

- Obaveštavamo sve Nišlije i ostale navijače juniorske reprezentacije Srbije da su sve ulaznice za večerašnje finale Srbija - Španija rasprodate!!! Žao nam je što zbog ograničenog kapaciteta dvorane Čair svi koji su želeli neće biti u prilici da uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bodre naše momke... - stoji u objavi.

Obaveštavamo sve Nišlije i ostale navijače juniorske reprezentacije Srbije da su sve ulaznice za večerašnje finale Srbija - Španija rasprodate!!! Žao nam je što zbog ograničenog kapaciteta dvorane Čair svi koji su želeli neće biti u prilici da uživo bodre naše momke...#KSS pic.twitter.com/i5opKJJcHE

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) July 30, 2023

Orlići su polufinalu bili bolji od Nemačke, dok su Španci savladali Francusku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.