PRED DOLAZAK ZVEZDE: PSŽ u VELIKOM problemu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DOLAZAK ZVEZDE: PSŽ u VELIKOM problemu (FOTO)

Briga za Svece.

Pari sen Žermen, naredni rival Crvene zvezde u Ligi šampiona, ponovo se našao na udaru zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Kako prenose francuski mediji, izvršno telo kontrole klupskih finansija (CFCB) donelo je odluku da se Sveci ponovo "prouče". Glavni istražitelji su prethodno zatvorili slučaj o tome da li je PSŽ prekrišio FFP, ali je predsednik ovog izvršnog tela obelodanio odluku da se slučaj ponovo pregleda.

Uefa ordena "exame mais >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profundo" do relatório de fair-play financeiro do PSG https://t.co/yExSJ9ceqC pic.twitter.com/VOWShtf3q8

— Yahoo Esportes (@yahooesportes) 24. септембар 2018.

Biće izvršene dublje analize toga da li je prvak Francuske prekršio pravila koja diktira finansijski fer-plej. PSŽ je jednom već bio kažnjen od strane UEFA za kršenje finansijskog fer-pleja, a lako bi moglo da se desi da opet bude na udaru zbog činjenice da klub troši mnogo više nego što prihoduje.

Parižani su ovog leta doveli Đanluiđija Bufona, Erika Maksima Čupo-Motinga, Huana Bernata i Tila Kerera, a  deo novca za te transfere dobili su prodajom Gonsala Guedeša, Havijera Pastorea, Jurija Berčičea i Odsona Eduarda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.