PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Vlasnik Panatinaikosa postrojio igrače (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 08:46

PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Vlasnik Panatinaikosa postrojio igrače (FOTO)

Atinjani u velikoj krizi.

Košarkaši Panatinikosa su u velikoj krizi. U Evroligi imaju sezonu za zaborav, a ništa nije bolje ni u šampionatu Grčke gde su minulog vikedna poraženi od Peristerija.

Vlasnik Zelenih Dimitris Janakopulos bio je besan nakon ovog neuspeha da je igrače i stručni štab sačekao posle utakmice u kojoj je PAO izjednačio negativan rekord iz 1997. godine, kada su takođe izgubili šest utakmica u domaćem šampionatu.

Janakopulos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, kako navode grčki mediji, imao neke oštre primedbe na igrače u vezi sa njihovim poslednjim igrama, te je pozvao sve na odgovornost i hitan preokert u danima koji dolaze.

To znači da bi PAO mogao da ima motiv više u poslednjem kolu Evrolige protiv Partizana, iako im rezultatski, za razliku od crno-belih, taj meč ništa ne donosi.

Panathinaikos owner Dimitris Giannakopoulos has had enough of watching his team lose this season.

Following another Greek league defeat, he made his feelings abundantly clear ⛈️https://t.co/einaMslyyY

— BasketNews (@BasketNews_com) April 9, 2023

Međutim, određene "pretnje" prvog čoveka kluba mogle bi da ih razdrmaju.

Tolerancija i snishodljivost su gotovi! Postoje dva puta... Ili ćete voditi život kakav dolikuje profesionalnim sportistima id ati sve, bez obzira na rezultate, ili ćete se baviti sa mnom. Izbor je na vama - napisao je Janakopulos nešto kasnije na Instagramu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.