PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Olga od DOBIJENOG meča do KROMPIRA u odlučujućem setu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 15:21

PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Olga od DOBIJENOG meča do "KROMPIRA" u odlučujućem setu

Odličan start.

Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je sa 2:1 (3:6, 7:5, 6:0) od Ruskinje Irine Kromančeve u polufinalu turnira u katalonskom mestu La Bisbal.

Inter je uzeo titulu, ali trener Antonio Konte sigurno ima veliku želju da danas (18.00) na gostovanju bivšem klubu Juventusu osujeti pokušaje Stare dame da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, pa nas očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno zanimljiv meč. Kvota na keca u Torinu je 2,20, na iks 3,45, a na dvojku 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

Olga je imala set viška, a u drugom je pri rezultatu 5:5 propustila gem loptu na svom servisu i tada je potpuno stala i do kraja je na terenu postojala samo Ruskinja.

Nanizala je osam gemova i zasluženo otišla u finale, gde će igrati protiv boljeg iz duela Holanđanke Aranče Rus i Hrvatice Tereze Mrdeže.

Danilovićeva sada kreće put Beograda gde je dobila specijalnu pozivnicu da učesvtuje na WTA turniru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

REAL ČEKA KIKS ATLETIKA: Moraju da pobede u Baskiji ukoliko žele titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 08:09

Meč počinje u 18 i 30...Real Madrid se još nije odrekao titule u Španiji, ali ima težak posao u poslednja dva kola. To može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko napravi barem jedan kiks. Sada gostuju od 18 i 30 Atletiku u Bilbau koji je poznat kao tim koji teško gubi bodove na svom terenu...Još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.