PRED 300 NAVIJAČA: Žustra svađa Alegrija i zvezde Juventusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:37

PRED 300 NAVIJAČA: Žustra svađa Alegrija i zvezde Juventusa

Naelektrisana atmosfera.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri posvađao se sa argentinskim fudbalerom Leandrom Paredesom na treningu torinskog kluba, prenosi "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji navode da je trening Juventusa pratilo oko 300 navijača. Alegri i Paredes su ušli u žustru raspravu na treningu, a svađu su nastavili u svlačionici torinskog kluba.

"Gazeta delo Sport" navodi da je Paredes ljut na Alegrija zbog male minutaže u italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubu. Argentinac je stigao prošle godine u Juventus iz Pari Sen Žermena na pozajmicu do kraja sezone, a odigrao je samo 1.086 minuta u dresu "stare dame".

Italijanski mediji navode da Juventus na kraju sezone ne mora da otkupi ugovor argentinskog fudbalera, pošto torinski klub nije uspeo da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.