PRAZNIK U RIMU: Stigao najbolji na svetu, odmah počeli da ga saleću obožavaoci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 17:37

PRAZNIK U RIMU: Stigao najbolji na svetu, odmah počeli da ga saleću obožavaoci (VIDEO)

Novak je svugde sjajno dočekan.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je danas u Rim gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine i stigne do sedmog pehara na mastersima u glavnom gradu Italije.

Đoković je šest puta osvajao titulu u Rimu, a ove godine, zbog odsustva Rafaela Nadala, važi za glavnog favorita uz Karlosa Alkaraza, koji je u nedelju osvojio Masters u Madridu.

Svetski broj jedan je zbog problema sa laktom propustio turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu, a danas je, odmah po dolasku u Rim, odradio trening i počeo pripreme za mečeve koji ga očekuju na terenima "Foro Italika". Odmah su ga saleteli navijači koji su želeli slikanje i autograme od najboljeg na planeti.

A post shared by Internazionali BNL d'Italia (@internazionalibnlditalia)

Srbin je u Rimu slobodan u prvom kolu, a u drugom će, najverovatnije u petak, igrati protiv pobednika meča Luka Van Aš - Tomas Martin Ečeveri.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra. Šampion će osvojiti 1.105.256 evra, a poraženi finalista 580 hiljada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.