PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Čukarički u finalu Kupa! Brđani overili grupnu fazu nekog evropskog takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:17

PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Čukarički u finalu Kupa! Brđani overili grupnu fazu nekog evropskog takmičenja

Idu na megdan Zvezdi.

Fudbaleri Čukaričkog su slavili sa 1:0 u Novom Sadu protiv Vojvodine i tako su izborili mesto u finalu Kupa Srbije gde će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom. Strelac jedinog gola bio je Luka Adžić u 71. minutu, samo stotinak sekundi pošro je ušao u igru.

Meč je promenila situacija sa pčetka drugog poluvremena kada je fudbaler Vojvodine Uroš Vitas neopreznim startom s leđa faulirao Mohameda Badamosija zbog čega mu je Aleksandar Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao drugi žuti karton i put ka svlačionici u 52. minutu.

Novosađani nisu uspeli da izdrže i tako je bivši igrač Zvezde Luka Adžaić uspeo da golom u 71. minutu donese trijumf timu sa Banovog Brda.

Može se reći da je pravda zadovoljena, pošto su u sredu vodili sa 2:0, ali zbog kiše je prekinut meč u 37. minutu. Onda je došlo do logične i pravilne odluke da se utakmica prekine i da se igra nova.

Ali kako objasniti zašto su upravo Brđani morali da nastave prvenstveni meč sa Partizanom i to pošto crno-beli nisu hteli da nastave istu. Kažu različita su pravila za Kup i Prvenstvo. Za neke je to logično, pa dalje nećemo komentarisati apsurdnost takvih pravila.

Ovom pobedom je Čukarički overio sigurno plasman u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Ako ne osovje drugo mesto, ići će u plej-of za učazak u ligiu Evrope, gde ukoliko i izgube idu u grupu Lige konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.