PRAVAC DALEKI ISTOK: Jogi Ferel odlazi u Kinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 13:46

PRAVAC DALEKI ISTOK: Jogi Ferel odlazi u Kinu

Igraće za Šangaj Šarkse.

Doskorašnji košarkaš Cedevita Olimpije Jogi Ferel mogao bi da karijeru nastavi u Aziji, tačnije u Kini. Prema pisanju ''Basketnjuza'', Ferel je blizu postizanja dogovora sa Šangaj Šarksima.

Ferel je proveo godinu i po dana u Ljubljani, a navodno su ga pratili i neki klubovi iz Evrolige. Prošle sezone u Evroloigi Ferel prosečno postizao 18,4 poena i 5,1 asistenciju po utakmici, dok je u ABA ligi imao učinak od 16,2 poena i 5,9 asistencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tokm karijere Ferel je igrao u NBA ligi za Bruklin, Dalas, Sakramento, Klivlend i Kliperse, da bi pre dolasak u Cedevitu Olimpiju bio član Panatinaikosa.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.