POZNATI TERMINI SRPSKA OPEN-A: Evo kada će Đoković na teren u Banjaluci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 16:44

POZNATI TERMINI SRPSKA OPEN-A: Evo kada će Đoković na teren u Banjaluci!

Svi to čekaju....

Svi sa nestrpljenjem očekuju prvi dan takmičenja u Banjaluci, Srpska open. Oni koji su uspeli da dođu do karte, prvog dana Srpska opena će moći da gledaju jedan srpski derbi - između Filipa Krajinovića i Dušana Lajovića, kao i meč Hamada Međedovića koji će igrati protiv Francuza Barere.

Lajović i Krajinović su do sada igrali četiri puta, i rezultat je trenutno izjednačen - 2:2. Poslednji put snage su odmerili prošle godine na mastersu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Monte Karlu kada je Lajović slavio sa 6:2, 7:6. Njihov meč u Banjaluci počeće oko 15 sati.

Međedović i Barera do sada nisu igrali, a na Srpska openu, na teren će izaći oko 17 sati.

Pobednici ova dva meča igraće u drugom kolu.

Što se tiče Novaka Đokovića, on još uvek nije stigao u Banjaluku - očekuje se da to bude ili kasno večeras ili u ponedeljak ujutru. On će svoj prvi meč na Srpska openu odigrati u sredu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.