POZNATI TERMINI FINALA ABA LIGE: Ako prođe Igokeu, EVO kada Zvezda počinje borbe za PEHAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 13:55

POZNATI TERMINI FINALA ABA LIGE: Ako prođe Igokeu, EVO kada Zvezda počinje borbe za PEHAR!

Crveno-beli u utorak (18.30) igraju majstoricu.

Košarkaši Crvene zvezde u utorak (18.30) dočekuju Igokeu u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige.

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobede u prvom meču, izabranici Dejana Radonjića poraženi su u Laktašima, pa će na svom parketu odlučivati o tome da li će se protiv Budućnosti boriti za šampionski pehar.

Podstimo, Podgoričani su sa 2:0 eliminisali Mornar u Baru i imaće nešto više odmora od Zvezde, pred start finalne serije.

U međuvremenu, čelnici regionalnog takmičenja potvrdili su kada kreće veliko finale, koje će se, za razliku od polufinala, igrati na tri pobede. Tim sa Malog Kalemegdana ima prednost domaćeg parketa, u slučaju majstorice, jer je regularni deo sezone završio na liderskoj poziciji.

Prvi meč finala igra se 16. maja u Beogradu, dva dana kasnije na programu je drugi duel u "Morači", dok je treća utakmica zakazana 22. maja. Eventualni četvrti susret i majstorica odigrali bi se 24. i 28. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.