POZNATA SUDBINA VESELOG I DE KOLOA: Kokoškov izdao naredbu – ovaj Srbin mi je neophodan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 15:12

POZNATA SUDBINA VESELOG I DE KOLOA: Kokoškov izdao naredbu – ovaj Srbin mi je neophodan!

Promene.

Novi trener Fenerbahčea Igor Kokoškov počeo je da pravi ekipu za narednu sezonu. Prvo pojačanje tima iz Istanbula je postao Dajšon Pjer iz Dinamo Sasarija.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Arsenal - Lester.

Najveći dobitak za Fenerbahče biće, međutim, ostanak Nanda De Koloa i Jana Veselog na Bosforu. Pored ova dva sjajna košarkaša u Fenerbahčeu bi mogao da ostane i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić, pošto je Kokoškov dao “naredbu” da se obave pregovori sa njim o nastavku saradnje.

Na izlaznim vratima Fenerbahčea se nalaze Kostas Slukas i Derik Vilijams. Amerikanac je na meti Valensije koja želi da zadrži Vanju Marinkovića, za čije usluge je inače zainteresovan upravo Fenerbahče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.