POZNAT TERMIN VEČITOG DERBIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2023, 09:25

POZNAT TERMIN VEČITOG DERBIJA!

Brže nego što mislite...

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde 27. septembra igraju prvi ovosezonski večiti derbi, a ukupno 171. u istoriji, a sada je poznato i u koliko sati je na programu najveći meč našeg fudbala.

Naime, odlukom direktora Superlige Aleksandra Pivića okršaj u Humskoj, u okviru devetog kola domaćeg prvenstva, počinje u 19 časova.

Partizan u međuvremenu igra dve utakmice - sa Radnikom kod kuće u nedelju i Železničaru narednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikenda na strani.

Zvezdu čeka jedna više. Najpre gostuje Čukaričkom u subotu, pa u utorak Mančester sitiju na startu Lige šampiona, a zatim dočekuje TSC.

Podsetimo, prošle sezone su crno i crveno-beli odigrali dva meča u Humskoj. Ni u jednom nije bilo pobednika - 1:1, 0:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.