POZNAT RASPORED UTAKMICA NA OI: Spektakl na startu, Srbija sa Hrvatskom već na premijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 13:52

POZNAT RASPORED UTAKMICA NA OI: Spektakl na startu, Srbija sa Hrvatskom već na premijeri!

Košarkašice prvu utakmicu igraju protiv Kanade.

Poznati su termini igranja utakmica košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Japanu 2021. godine. FIBA je u ponedeljak objavila spisak termina održavanja utakmica muških i ženskih košarkaških selekcija na Olimpijskim igrama.

Ono što je zanimljivo za reprezentaciju Srbije, postoji realna opcija da se na startu turnira sastanu sa selekcjom Hrvatske. Uslov je naravno da oba nacionalna tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobede na predolimpijskim turnirima u Beogradu, odnosno Splitu, a zatim se prema satnici koju je objavila FIBA, sastanu već na startu završnih borbi za medalje, jer je od ranije poznato da će kvalifikanti sa dva pomenuta tunrira biti u istoj grupi.

Dakle, ukoliko se preko Beograda probiju do Tokija, Orlovi će u 1. kolu igrati sa kvalifikantom iz Splita 25. jula (6.40 časova). Australija će im biti rival 28. jula u 10.20 časova, dok će grupnu fazu završiti deulom sa Nigerijom 31. jula (6.40 časova).

The game schedule and tip-off times have been confirmed for the Men's and Women's Olympic Basketball Tournaments in Tokyo, Japan 📆🏀#Tokyo2020 #Basketball @Tokyo2020 @Olympics https://t.co/31UaO9kLmN

— FIBA (@FIBA) March 1, 2021

Ženska košarkaška selekcija Srbije će premijeru u Tokiju imati sa Kanadom 26. jula u 10.20 časova, dok ih 29. jula od 10.20 časova očekuje deul sa Španijom. Poslednji meč u grupnoj fazi izabranice Marine Maljković će odigrati 1. avgusta od 14 časova sa Korejom.

Četiri pobede nanizao je Real, došao na šest bodova manje od Atletika, pokazao da nije odustao od titule, a to će morati da potvrdi večeras (21.00) kada mu u goste stiže odlični Sosijedad. Kvota na keca na Real u Mozzartu je najveća na svetu - 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sosijedad.

Turnir košarkaša u Tokiju je od 25. jula do 7. avgusta, a košarkašica od 26. jula do 8. avgusta.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FIBA objavila raspored, moguć meč na startu sa Hrvatskom!

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je raspored odigravanja utakmica na Olimpijskim igrama u Tokiju u obe konkurencije...Poznato je da će košarkaši igrati od 25. jula do 7. avgusta, a košarkašice kreću 26. jula. Finale je na programu 8. avgusta...Ono što je zanimljivo fa bi našoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.