POZNAT PRVI FINALISTA: Evo sa kim će Srbija igrati za zlato ako savlada Italiju, skandal obeležio meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 20:26

POZNAT PRVI FINALISTA: Evo sa kim će Srbija igrati za zlato ako savlada Italiju, skandal obeležio meč

Početak susreta izazvao buru

Odbojkaši Slovenije prvi su finalisti Evropskog prvenstva za seniore pošto su u spektakularnom polufinalu napravili podvig i savladali domaću selekciju Poljske sa 3:1 u setovima (17:25, 32:30, 25:16, 37:35)

Meč je obeležio skandal prilikom intoniranja nacionalnih himni, gde je umesto nacionalnog simbola Slovenije, puštena numera "Bože pravde".

Prvi set rutinski je pripao domaćinu, dok je u drugom viđeno pravo uzbuđenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igralo se na razliku, i iako je delovalo da će Poljaci duplirati prednost, Slovenija je uspela da stigne do izjednačenja.

Nošeni fantastičnim preokretom, Zmajčeki su samleli domaćina u trećem setu. Četvrti je bio neverovatno uzbudljiv. Fantastična atmosfera na tribinama ispratila je pravi spektakl na terenu. Slovenija je u završnici deonice dva puta "pobeđivala", međutim video provera je oba puta pokvarila njihovo slavlje.

Poljska je spasila čak sedam meč lopti, no za osmu nije bilo leka. Slovenija je upisala drugo vezano finale prvenstva Starog kontinenta.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.