POZLILO MU: Aguero morao u bolnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZLILO MU: Aguero morao u bolnicu!

Argentinac u velikom problemu.

Serhio Aguero se onesvestio se u poluvremenu utakmice Argentina - Nigerija (izveštaj pročitajte OVDE), odigrane u Krasnodaru, posle čega je hitno prevezen u lokalnu bolnicu kako bi bio podvrgnut detaljnim ispitivanjima.

Aguero taken to hospital after collapsing at half-time during Argentina's game against Nigeria. 🇦🇷

More: https://t.co/WpfnDBxZgd pic.twitter.com/Rad4nZpt2i

— Goal (@goal) 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << новембар 2017.

Za sada nema zvaničnih podataka šta je bio razlog nesvestice kod sjajnog napadača Mančester sitija, samo inicijalna informacija argentinskih medija da mu je pozlilo tokom pauze. Aguero je zamenjen na poluvremenu meča u kojem je postigao gol, a od 46. minuta njegovo mesto na terenu zauzeo je Dario Benedeto. Uskoro će se znati više o njegovom zdravstvenom stanju stanju. Aguero je prošlog meseca imao sudar u kom je povredio rebro, ali se posle nekoliko nedelja pauze uspešno vratio na teren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.