POVREDE OSAKATILE KRALJEVSKI KLUB: Ramos i saigrači nezadovoljni radom Realovog lekara

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDE OSAKATILE KRALJEVSKI KLUB: Ramos i saigrači nezadovoljni radom Realovog lekara

MADRID - Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos otkrio je danas da igrači nemaju poverenje u klupskog doktora Hesusa Olmoa.

Olmo je promovisan u lekara prvog tima nakon dolaska Rafaela Beniteza na klupu Reala.

"Ovo nije najbolje vreme da pričamo o medicinskom timu. Ne želim da vas lažem, ali realnost je takva. Pokušaćemo da završimo sezonu što je moguće bolje, onda ćemo sesti i razgovarati", rekao je Ramos.

Ramos je prošlog vikenda obnovio povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ramena zbog čega će propustiti prijateljske utakmice reprezentacije Španije protiv Engleske i Belgije, a neizvestan je za El Klasiko protiv Barselone.

Pored njega, probleme sa povredama ove sezone u Realu imali su Džejms Rodrigez, Geret Bejl, Karim Benzema, Luka Modrić, Dani Karvahal i Mateo Kovačić.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ramos i saigrači nezadovoljni radom Realovog lekara

Izvor: Blic, 11.Nov.2015, 00:33

Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos otkrio je da igrači nemaju poverenje u klupskog doktora Hesusa Olmoa...Olmo je promovisan u lekara prvog tima nakon dolaska Rafaela Beniteza na klupu Reala..."Ovo nije najbolje vreme da pričamo o medicinskom timu. Ne želim da vas lažem, ali realnost je takva....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.