POVREDA U ZAO ČAS: Real bez Benzeme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 18:28

POVREDA U ZAO ČAS: Real bez Benzeme!

Sa nestrpljenjem ga čekaju navijači “kraljevskog kluba”.

Kapiten fudbalera Reala Karim Benzema neće igrati u utorak na gostovanju Đironi u 31. kolu španskog prvenstva zbog povrede stopala.

Trener najtrofejnijeg kluba planete Karlo Anćeloti ima velikih problema sa povređenim igračima, pošto protiv Đirone ne može da računa ni na Edena Azara, Davida Alabu, Danija Sebaljosa i Ferlana Mendija.

- Benzema će igrati protiv Almerije za vikend ako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oporavi od povrede. On je veoma važan za Real, u prethodnim mečevima je bio fantastičan i nije se štedeo. On želi da igra čim to bude moguće i mi ga podržavamo u tome - izjavio je Anćeloti za sajt kluba.

Madriđane uskoro očekuje i polufinale Lige šampiona protiv Mančester sitija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.