POVREDA U ZAO ČAS: Bundesligaš do kraja sezone bez KAPITENA u borbi za titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 07:25

POVREDA U ZAO ČAS: Bundesligaš do kraja sezone bez KAPITENA u borbi za titulu

Prebrzo je počelo sve.

Fudbalski klub Lajpcig saopštio je da će ostati bez kapitena Danca Jusufa Poulsena do kraja sezone zbog povrede ligamenata članka desne noge.

Lajpcig je u 27. kolu Bundeslige pobedio Majnc 5:0, a strelac jednog gola bio je i Poulsen, koji je zabeležio i dve asistencije, ali je zaradio i povredu zbog koje će sigurno pauzirati do kraja sezone.

- Naš napadač je zadobio je povredu ligamenta u desnom članku tokom utakmice sa Majncom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zbog nje će van terena biti do kraja sezone - saopštio je klub.

Jasno je da je ovo dokaz da je prebrz povratak u takmičarski fudbal donosi povrede, a Lajpcigu su i do sada bile male šanse da se domogne titule. Posle ovoga skoro nikakve.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milaca Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.