POVREDA PRED MEČ ODLUKE: Udario je glavom u šoferšajbnu! Krivac je vozač autobusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 18:22

POVREDA PRED MEČ ODLUKE: Udario je glavom u šoferšajbnu! Krivac je vozač autobusa

Vodio je trening, ali posle toga je otišao u bolnicu.

Trener košarkaša Turk Telekoma Erdem Džan povredio se uoči finala Evrokupa u kom njegov tim igra protiv Gran Kanarije.

Finale se igra od 21 sat u sredu, a Džan će imati kragnu oko vrata.

Poznati trener, koji je nekada bio pomoćnik Željka Obradovića, morao je u bolnicu, jer je dobio povredu u autobusu.

Naime, vozač autobusa prvo je kasnio kako bi odvezeo tim Turk Telekoma na trening. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tokom vožnje se vozač ponašao veoma neodgovorno, jer su ga molili da smanji muziku, a on to nije učinio.

Džan je ustao da sam utiša ton, a vozač je naglo ukočio, tako da je trener Turk Telekoma udario glavom u šoferšajbnu i tom prilikom se povredio. Džan je samoinicijativno ostao da vodi trening, a onda je morao u bolnicu.

Trener Turka je nedavno proglašen za najboljeg stručnjaka u Evrokupu, a deset godina pre ove je radio kao asistent kod Nevena Spahije (2012-2013), Željka Obradovića (2013-20), Igora Kokoškova (2020-21) i kod Kvina Snajdera (2021-22) u Juti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.