POVREDA ALKARAZA I PREDAJA MEČA: To znači da se značajno uvećala prednost Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 08:50

POVREDA ALKARAZA I PREDAJA MEČA: To znači da se značajno uvećala prednost Đokovića

Nije poznat stepen niti vrsta povrede.

Španski teniser Karlos Alkaraz je na ATP turniru u Riju predao meč posle samo dva gema. Uspeo da svega napravi brejk u prvom gemu protiv domaćeg igrača Tijaga Monteira, ali odmah je taj brejk vraćen i tada je na opšte iznenađenje svih podigao ruku, izvinio se protivniku i prišao da se pozdravi. Povredio nogu, ali ništa tačnije za sada ne može da se kaže.

Alkaraz je prethodne godine dve godine uspeo da dostigne finale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog turnira. Pretprošle godine je uspeo da osvoji, međutim prošle je Nori bio bolji i poneo tu titulu.

Jugando con Monteiro que pasa a siguiente ronda en #RioOpen

Carlos Alcaraz sufre esta lesión en el tobillo Ánimo “Carlitos” dice adiós a #RioOpen10Anos

🎾

pic.twitter.com/yx8TfxgAz4

— ཛ〽️♪╚♪º/▌ ✧ 𝕏 (@emilioantonio08) February 21, 2024

Svakako ovo rano ispadanje znači oduzimanje bodova, što bi moglo biti značajno za najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića u borbi za ostanak na prvom mestu ATP liste.

To znači da će sledeće nedečje imati 300 poena manje i razlika između njega i Đokovića će biti 1050 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Alkaraz doživeo povredu i predao meč u Rio de Žaneiru: Evo šta to znači za Đokovića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

Veliki peh desio se za španskog tenisera Karlosa Alkaraza na ATP turniru u Riju, pošto je svoj meč predao posle samo dva gema. Naime, pošto je uspeo da pre svega napravi brejk u prvom gemu, odmah je taj brejk vraćen, kada je na opšte iznenađenje svih podigao ruku, izvinio se protivniku i prišao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.